EFFECTA COMPLETE III / LIGHT

TEKNISET TIEDOT
Teho 20-35 kW
Hyötysuhde > 95,9
Savuputkiliitin mm
Paino 295 kg
Takuu 2 vuotta
Leveys x Syvyys x Korkeus 1160 x 975 x 1507 mm

Effecta Complete III on juuri täydellinen kattila sinulle joka haluat mukavuutta, käyttövarmuutta ja mahdollisimman paljon energiaa lämmitysjärjestelmästäsi. Kattila täyttää tiukimmat ympäristö- ja laatu vaatimukset. Pellettikattila löytyy monissa eri vaihtoehdoissa jotta se olisi juuri sopiva sinulle ja sinun pannuhuoneeseesi. Varastoratkaisuja löytyy monta erilaista riippuen mukavuudenhalustasi. Esimerkiksi manuaalinen pelletin täyttö säkistä, ulkoisella ruuvilla joka syöttää pellettiä erillisestä varastosta tai sisäänrakennetulla imusiirtojärjestelmällä joka imee pellettiä jopa 15 m päästä. Effecta Complete III:lla on automaattinen polttimen puhdistus ja konvektio-osannuohous joita se käyttää jokaisen lämmityksen jälkeen. Se lisää tehokuutta ja hyötysuhdetta kattilassa. Tavallisessa omakotitalossa tuhkatyhjennystä tarvitaan noin 2 kertaa vuodessa. Kattila on varusteltu savukaasuimurilla joka varmistaa alipaineen kattilassa. Automaattinen sytytys tapahtuu keraamisella sytytysvastuksella joka antaa nopean ja varman sytytyksen. Lisävarusteena Effecta Complete III:een voi asentaa lambda-anturin joka takaa sinulle parhaan mahdollisen polton. Effecta Complete III:lla on vähän kuluvia ja liikkuvia osia. Tämä tekee kattilasta käyttövarman vähäisillä huoltokustannuksella. Effecta Complete III pellettikattilassa on sisäänrakennettu käyttövesituotanto ja käyttövedensekoitusventtiili kun taas Effecta Complete Light versio vaatii erillisen lämminvesivaraajan!

Effecta Complete III on käyttäjäystävällinen ja säästeliäs.
Tehokas lämmönvaihdin takaa yli 90% hyötysuhteen ja pienen energiakulutuksen. Effecta Complete III on varustettu erittäin isolla tuhkatilalla. Tämä tarkoittaa että kattila tarvitsee normaalikokoisessa talossa puhdistusta vain noin 2 kertaa vuodessa.

Effecta Complete III:ssa on kaikki mitä nykyaikaisessa lämmityskattilassa pitää olla.
Shunttiohjaus, sähkövastus ja elektroninen ohjaus on vakiovarusteita. Asetukset tehdään helposti näytön valikoissa. Tämä takaa nopean ja edullisen asennuksen. Lisäksi poltinosa ja lämmönvaihdin on varustettu automaattisella puhdistuksella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

MEILTÄ SAAT PELLETIT SOPIVAAN HINTAAN.

15KG Säkki 4,50€ min. 10 säkkiä (haettuna porvoosta)

Biosata pelletti saatavilla myös:

  • A1 1080kg pellettilava (72kpl 15kg säkkiä) 290,00€ sis. alv.
  • A2 1000kg Puupellettisäkki  (Soveltuu esim. hevosille)  250,00€ sis. alv

Kuljetus 40,00€ (Etelä-Suomi)